Snel naar:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reisverzekering

Waar moet u op letten als u snel een goede reisverzekering wilt vinden? Independer.nl geeft tips:


ˇ Let altijd goed op welke dekkingen u nodig hebt. Het is bijvoorbeeld niet nodig dat u zich extra verzekert voor pechhulp voor uw auto als u meestal met het vliegtuig op vakantie gaat. En ook op wintersportdekking en werelddekking valt te bezuinigen als u er geen gebruik van maakt. Dit kan al snel veel geld schelen op uw reisverzekering.

ˇ Let goed op wat het verschil is tussen een doorlopende of kortlopende reisverzekering. Een kortlopende reisverzekering is eigenlijk alleen voordelig als u minder dan 21 dagen per jaar op reis bent. Als u vantevoren goed kijkt wat u nodig hebt kan dit veel geld schelen in uw dekking.

ˇ Vergelijk reisverzekeringen goed. De premies voor een reisverzekering lopen uiteen en vaak loont het om te kijken of een voordeligere reisverzekering kunt vinden als u uw oude opzegt. U kunt uw reisverzekering opzeggen per contractvervaldatum. Deze datum vindt u terug op uw polis. Meestal moet u uw reisverzekering 1 of 2 maanden voor de vervaldatum opzeggen. Dit kunt u terugvinden in de polisvoorwaarden.

Waarom via Independer.nl?

ˇ Direct online afsluiten

ˇ Eenvoudig en snel vergelijken

ˇ Uitgebreid aanbod

ˇ Directe acceptatie

ˇ Hulp bij kiezen voor een kort- of doorlopende reisverzekering

Vergelijk snel alle reisverzekeringen via Independer.nl en sluit direct online af!